_voorkennis

Voor we aan de opdracht van de Fruittuin van West kunnen beginnen hebben we informatie nodig over duurzaam bouwen en biologische teelt. De website van de fruittuinen geeft al veel informatie, maar veel onderwerpen hebben meer uitleg nodig.

1. de visie en werkwijze van de Fruittuinen van West
een groot deel van de website is moeilijk te begrijpen, maak een website in Google Sites en vertaal de informatie van de Fruittuinen van West, naar begrijpelijke taal voor kinderen van 10 -16. Gebruik de pagina bouwstijl als uitgangspunt (klik hier). Bekijk ook de rest van de website en vul dit aan op jullie "kindvriendelijke" versie.

2. composteren met hout
wat is composteren met hout, maak een pagina in de website van opdracht 4 gebruik WWWWWWH (wat,wie,waarom,wanneer,waar,welke,hoe) om meer informatie te vergaren over composteren. Maak ook een moeilijke woorden/begrippenlijst.

3. de ontwerpcyclus
ga verder met het maken van een ontwerpcyclus, deze moet je gebruiken bij het project van de Fruittuinen. Maak er een mooie digitale tekening van (bijvoorbeeld met Sketchup of Google Tekeningen) en plaats deze in de website van opdracht 4.

4. maak een website voor het project van de Fruittuin
dit is een andere dan de website die in opdracht 1 wordt gemaakt. Maak vast één pagina met een afbeelding van jullie zelfbedachte ontwerpcyclus. Geef uitleg hoe jullie hiermee gaan werken.

Comments